Parmazánová prsíčka v pršutu s rajčatovým salátem
Recepty, Drůbeží masoPostup Parmazánová prsíčka v pršutu s rajčatovým salátem
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí maso omyjeme, osušíme. Vložíme mezi potravinové fólie a válečkem maso zploštíme.
Kuřecí plátky překrojíme na poloviny, osolíme a opepříme. Parmazán nastrouháme do misky a postupně v něm obalíme všechny plátky masa.
Sýr k masu pevně přitiskneme. Jednotlivé kousky kuřete zabalíme do plátků pršutu a převážeme potravinářskou nití. Na pánvi rozehřejeme olej a připravené kuřecí plátky na něm z obou stran orestujeme (cca 3 minuty z každé strany).
Podáváme s bramborovou kaší. Můžeme podávat jen s bílým pečivem a rajčatovým salátem s olivovým olejem a bazalkou.