Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku
Recepty, RybySuroviny
- 2 plátky pangasia
- sůl
- pepř
- těstíčko:
- 2 polévkové lžíce majolky
- 1 vejce
- 1/2 cibule
- 2 polévkové lžíce hořčice
- hladká mouka na zahustění těstíčka
- strouhanka na obalení
- olej na pánev
Postup Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku
Postup přípravy receptu
-
Rozmrazené plátky pangase dobře vysušíme papírovou utěrkou, osolíme a opepříme je.
V misce si vytvoříme těstíčko tak, že smícháme všechny suroviny a cibuli nastrouháme na hrubém struhadle.
Rybu do těstíčka naložíme alespoň na jednu hodinu, pak plátky obalíme ve strouhance.
Rozehřejeme na pánvi větší množství oleje a rybu na něm opečeme z obou stran.