Pangas v kari obálce

Recepty, Ryby

Suroviny

4 porce pangase (cca 500 g)
olej na osmažení
sůl
na marinádu (těstíčko):
2 žloutky
1 lžička kari
1 lžička vegety (nejlépe doma připravená nebo Zdravita z prodejen zdravé výživy)
1 lžička hrubě mletého pepře
1 lžíce solamylu
4 lžíce oleje

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny na marinádu (těstíčko) dobře prošleháme.

  2. Porce ryby zlehounka nasolíme a naložíme do marinády (těstíčka). Po dvou hodinách rozpálíme olej, ryby z obou stran opečeme dohněda, vyjmeme, přendáme do pekáčku a na deset minut vložíme do předehřáté trouby (cca 200°C).

  3. Podáváme s plátkem citrónu a nejlépe s domácím bramborovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!