Omáčka k těstovinám z mletého masa, zeleniny a koření

Recepty, Omáčky

Suroviny

300 g mletého vepřového masa
1 krabička rajské šťávy (Passata di Pomodoro)
sůl
pepř
3-4 stroužky utřeného česneku
koření Čubrica
1 jarní cibulka
1 červená cibule
olej
1 sáček mražené zeleniny

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme pokrájenou červenou cibuli, přidáme restovat mleté vepřové maso, pokrájenou jarní cibulku a utřený česnek. Zamícháme, přilijeme rajskou šťávu, malinko podlijeme vodou a dusíme doměkka.

  2. Dochutíme čubricou a dál podle chuti osolíme. Nakonec vmícháme mraženou zeleninu, zamícháme a ještě krátce podusíme. Podáváme s těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!