Obložená a oblíbená ruská vejce
Recepty, Studená kuchyněSuroviny
- 6 vajec, uvařených natvrdo
- 200 g uzeniny Herkules
- 150 g paprikového salámu
- 200 g šunky
- pomazánka (viz poznámka z chlebíčků nebo ze závitků)
- majonéza
- 6 kyselých okurek
- 6 plátků uzeného sýra
- zelená petrželka
Postup Obložená a oblíbená ruská vejce
Postup přípravy receptu
-
Ze všech zbytků, které se nevyužily při přípravě obložených chlebíčků u předešlého receptu jsem do misek naskládala něco podobného, jako naše známá ruská vejce.
Na dno mističek jsem dala pomazánku, kterou jsem dávala na chlebíčky u předešlého receptu. Pak jsem položila na pomazánku půlku vejce, uvařeného natrvrdo a narovnala jsem ozdobně salámy, šunku, uzený sýr a kyselou okurku. Ozdobila jsem vše trochou majonézy a zelené petrželky.