Mořská treska zapečená s bramborem a zeleninou (aneb 3 v 1)

Recepty, Ryby

Suroviny

6 středně velkých brambor
máslo na vymazaní pekáčku
4 kousky tmavé mořské tresky
4 rajčata
půlka pórku
sůl
pepř
1 kelímek 12% smetany
1 cibule, pokrájená na měsíčky

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvařené do poloměkka nakrájíme na kolečka a rozložíme do máslem vymazaného pekáčku. Na brambory poklademe kolečka omytého pórku, pokrájená rajčátka a naskládáme osolené a opepřené kousky tresky.

  2. Vše zakryjeme restovanými měsíčky cibule. Zalijeme smetanou a pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů cca 20 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!