Lovecký pangasius

Recepty, Ryby

Suroviny

1 filet pangasia
1 kolečko kulatých tvarůžků
trošku nastrouhaného tvrdého sýru dle vlastního výběru
několik kousků loveckého salámu
sůl
pepř
kmín
grilovací koření
1 vajíčko
kousek másla na vymazání pekáčku

Postup přípravy receptu

  1. Rozmraženého pangasia si osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a vložíme do máslem vymazaného pekáčku.

  2. Na pangase dáme proužky tvarůžků a mezi ně lovecký salám. Tvarůžky okmínujeme a vše ještě zasypeme tvrdým sýrem.

  3. Na trošce oleje si usmažíme volské oko, osolíme, opepříme.

  4. Pangase vložíme do vyhřáté trouby na 250 stupňů a pečeme 10 minut nejlépe horkým vzduchem. Hotovou rybu dáme na talíř a její polovinu přikryjeme volským okem. Podáváme s vařenými bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!