Losos se zeleninou a smaženými žampiony

Recepty, Ryby

Suroviny

4 filety z lososa bez kůže
mořská sůl
čerstvě mletý pepř
4 lžíce olivového oleje
600 g pěkných přílohových brambor
baby karotka
fazolové lusky
žampiony
Na obalování žampionů:
vejce
pivo
strouhanka
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Lososa nakrájíme na plátky‚ mírně osolíme a okořeníme kořením na ryby a necháme chvilku odpočinout.

  2. Do parního hrnce dáme do první misky zeleninu,do druhé misky naskládáme porce lososa. Vše paříme 25 minut.

  3. Žampiony umyjeme a odděláme slupku a nožičky. Obalíme a osmažíme. Můžete podávat s bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!