Losos s petrželkovou pastou
Recepty, RybySuroviny
- 3 menší filety lososa
- 1 větší červená cibule - nakrájená nadrobno
- hrst (dvě) zelené petrželky - dobře nasekané
- trochu mletého pepře
- 2 lžíce kaparů - nasekané nadrobno
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 lžíce sušeného estragonu
- 1 bílek
- trocha olivového oleje
Postup Losos s petrželkovou pastou
Postup přípravy receptu
-
Lososa omyjeme, osušíme a na plech s pečícím papírem dáme kůží dolů. Všechny ingredience smícháme dohromady a rovnoměrně naneseme na filety.
Dáme péct do předehřáté trouby na 180°C a pečeme cca 20-25 minut dle tloušťky filetů. Podávala jsem s brambory a květákem se sýrem.