Lehký bramborový salát s červenou řepou a špenátem
Recepty, SalátySuroviny
- 3 menší řepy (nebo jeden pohár sterilované)
- 1/2 kila brambor
- lístky mladého špenátu
- 3 vařená vejce
- 1 cibule
- 3 lžíce medu
- 4 PL olivového oleje
- 4 PL vinného octa (nebo balsamico)
- pepř
- sůl
- 1 PL křenu
Postup Lehký bramborový salát s červenou řepou a špenátem
Postup přípravy receptu
-
Červenú repu a zemiaky v šupke uvaríme, ošúpeme a pokrájame na plátky, (alebo dáme zaváranú z pohára).
Zmiešame olej, ocot, med, chren, soľ a korenie a pridáme cibuľu posekanú nadrobno. Do misy dáme repu, zemiaky, vajíčka a mladé špenátové listy a prelejeme dressingom.
Podávame s pečivom.