Lehký bramborový salát s červenou řepou a špenátem

Recepty, Saláty

Suroviny

3 menší řepy (nebo jeden pohár sterilované)
1/2 kila brambor
lístky mladého špenátu
3 vařená vejce
1 cibule
3 lžíce medu
4 PL olivového oleje
4 PL vinného octa (nebo balsamico)
pepř
sůl
1 PL křenu

Postup přípravy receptu

  1. Červenú repu a zemiaky v šupke uvaríme, ošúpeme a pokrájame na plátky, (alebo dáme zaváranú z pohára).

  2. Zmiešame olej, ocot, med, chren, soľ a korenie a pridáme cibuľu posekanú nadrobno. Do misy dáme repu, zemiaky, vajíčka a mladé špenátové listy a prelejeme dressingom.

  3. Podávame s pečivom.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!