Ledvinkové ragú

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

500 g ledvinek
2 cibule
3 strouzky česneku
2 červené papriky
2 rajčata
1/2 malého rajčatového protlaku
100 g gothaje
drcený kmín
mletá paprika
pepř
1 lžíce sádla
1 lžíce Solamylu
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Ledvinky si vyčistíme, omyjeme a nakrájíme jak jsme zvyklí.

  2. Do hrnce na sádlo dáme nakrájenou cibuli s česnekem a kmínem, necháme prosmažit, dáme připravené ledvinky orestovat a pak přihodíme červenou paprikou, promícháme, opepříme, osolíme a necháme dusit.

  3. Když začnou ledvinky měknout přidáme papriky a salám, nakrájené na čtverečky a o něco později nakrájená rajčata.

  4. Nakonec si do malého množství vody rozpustíme Solamyl, vlijeme do ledvinek a necháme převařit, dochutíme, až ragů zhoustne vypneme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!