Lečo s vepřovým masem
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 1 kg vepřového masa
- 1 sklenice zeleninového leča
- 1 cibule
- kari, zázvor
- sůl, pepř
- masox
- jíška
- worchesterová omáčka
Postup Lečo s vepřovým masem
Postup přípravy receptu
-
Oloupeme cibuli, nakrájíme na kostičky a dáme zpěnit na rozpálený olej. Mezitím maso očistíme, nakrájíme na kostičky a přidáme. Zasypeme kari kořením, nastrouháme trochu zázvoru a necháme smažit.
Po změknutí masa na pánvi přidáme zeleninové lečo a podlijeme sklenicí vody. Přidáme kostku masoxu, osolíme, opepříme a přidáme trochu worchesterové omáčky. Zakryjeme poklicí a necháme dusit do změknutí zeleniny v leču.
Po změknutí zahustíme jíškou a podáváme s rýží.