Lečo s vepřovým masem

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

1 kg vepřového masa
1 sklenice zeleninového leča
1 cibule
kari, zázvor
sůl, pepř
masox
jíška
worchesterová omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Oloupeme cibuli, nakrájíme na kostičky a dáme zpěnit na rozpálený olej. Mezitím maso očistíme, nakrájíme na kostičky a přidáme. Zasypeme kari kořením, nastrouháme trochu zázvoru a necháme smažit.

  2. Po změknutí masa na pánvi přidáme zeleninové lečo a podlijeme sklenicí vody. Přidáme kostku masoxu, osolíme, opepříme a přidáme trochu worchesterové omáčky. Zakryjeme poklicí a necháme dusit do změknutí zeleniny v leču.

  3. Po změknutí zahustíme jíškou a podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!