Lava Cake s mátou a jahodami

Recepty, Moučníky

Suroviny

Suroviny:
150 g hořké čokolády
105 g másla
3 vejce
45 g hladké mouky
50 g cukru

Postup přípravy receptu

  1. Ve vodní lázni necháme rozpustit čokoládu společně s máslem.

  2. Než se rozpustí, tak rozmíchám vajíčka spolu s cukrem.

  3. Po rozpuštění čokolády necháme chvilku vychladnout a smícháme spolu s vajíčky a cukrem.

  4. Následně přidáme mouku a mícháme, aby tam nebyly hrudky.

  5. Připravíme 6 nádob, které vytřeme máslem. Dáme do nich směs a pečeme na 180 stupňů, přibližně 10 minut.

  6. Posypeme moučkovým cukrem, přidáme mátu a jahody. Video s postupem máte v odkaze.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!