Kuřecí ledvinky s parmezánovou kaší a brusinkami

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

5 kuřecích hřbetů
2 brambory
strouhaný parmezán
mletá paprika
brusinky
cibule
sůl
kmín

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí hřbety zbavíme biskupů, očistíme je, osolíme a posypeme lehce paprikou. Dáme péct na cca 150 st C. Brambory mezitím oloupeme a vložíme do kastrůlku s osolenou vodou a trochou kmínu.

  2. Když už jsou hřbety na 70% hotové, tak začneme vařit brambory. Těsně před koncem pečení i vaření osmahneme na pánvičce kolečka cibule. Z uvařených brambor uděláme kaši, do které přisypeme parmezán + trošku másla a pořádně rozkvedláme.

  3. Ledvinky vyjmeme od kosti a dáme na talíř společně s br.kaší a brusinkami. Viz foto.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!