Kuře Hermeliš

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

4 kuřecí prsa
1 hermelín
200 g bílého smetanového jogurtu
1/2 sáčku Polévky s liškami (viz. foto)
1 lžička Podravky

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso a hermelín nakrájíme na kostky 2 x 2cm a dáme společně do mísy. Přisypeme polovinu sáčku polévky, přidáme jogurt a rukama dobře promícháme.

  2. Podle chuti okořeníme podravkou, ještě jednou promícháme a vyklopíme do zapékací nádoby (nemusíme vymazávat!).

  3. Tu pak vložíme do rozehřáté trouby a na 175°C pečeme odkryté asi 20-25 minut. Ne déle, vypekla by se šťáva a maso by bylo vysušené! Podáváme s vařenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!