Kuře Hermeliš
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 4 kuřecí prsa
- 1 hermelín
- 200 g bílého smetanového jogurtu
- 1/2 sáčku Polévky s liškami (viz. foto)
- 1 lžička Podravky
Postup Kuře Hermeliš
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí maso a hermelín nakrájíme na kostky 2 x 2cm a dáme společně do mísy. Přisypeme polovinu sáčku polévky, přidáme jogurt a rukama dobře promícháme.
Podle chuti okořeníme podravkou, ještě jednou promícháme a vyklopíme do zapékací nádoby (nemusíme vymazávat!).
Tu pak vložíme do rozehřáté trouby a na 175°C pečeme odkryté asi 20-25 minut. Ne déle, vypekla by se šťáva a maso by bylo vysušené! Podáváme s vařenými brambory.