Krůtí stehno na cibulce a česneku v PH

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 krůtí stehna
1 ks vetší cibule
3 stroužky česneku
sůl
pepř
kmín
voda na podlití
olej

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. V pánvi na oleji restujeme dozlatova cibulku a ke konci přidáme plátky česneku a ještě chviličku restujeme.

  2. Krůtí stehna osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Vložíme do PH nádoby a porce krůtích stehen posypeme osmaženou cibulkou s česnekem. Podlijeme vodou asi 2 dcl.

  3. Zakryjeme víkem a zapneme PH hrnec na II HIGH a pomalíme 4 hodiny. Kdo nemá PH hrnec může upéct takto na pekáčku v troubě.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!