Krůtí maso s fazolkami a karotkou
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 500 g krůtiho masa
- 250 g fazolek
- 2-3 karotky
- 2 šalotky
- drcené chilli papričky
- 1 lžička provensálských bylinek
- 1 lžíce másla
- olivový olej
- sůl
Postup Krůtí maso s fazolkami a karotkou
Postup přípravy receptu
-
V hlubší pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm pokrájené šalotky. Vložíme osolené maso nakrájené na menši kousky a zprudka opečeme. Podlijeme vývarem, přidáme bylinky a chilli, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka.
Když je maso téměř měkké, přidáme do pánve kolečka karotek, fazolky a společně dokončíme. Dáme pozor, aby se zelenina nerozvařila, musí zůstat pevná.
Pánev odstavíme z ohně a hotové jídlo zjemníme lžící studeného másla.