Krůtí maso s fazolkami a karotkou

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

500 g krůtiho masa
250 g fazolek
2-3 karotky
2 šalotky
drcené chilli papričky
1 lžička provensálských bylinek
1 lžíce másla
olivový olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm pokrájené šalotky. Vložíme osolené maso nakrájené na menši kousky a zprudka opečeme. Podlijeme vývarem, přidáme bylinky a chilli, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka.

  2. Když je maso téměř měkké, přidáme do pánve kolečka karotek, fazolky a společně dokončíme. Dáme pozor, aby se zelenina nerozvařila, musí zůstat pevná.

  3. Pánev odstavíme z ohně a hotové jídlo zjemníme lžící studeného másla.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!