Krůtí játra ve smetaně
Recepty, Pokrmy z vnitřnostíSuroviny
- 250 g krůtích jater
- 2 lžíce slunečnicového oleje
- sůl
- 1 lžička Mexického koření
- 1 lžička sójové omáčky
- 1 lžíce worčestrové omáčky
- 500 ml smetany na vaření 10%
- 3 lžičky kukuřičného škrobu
Postup Krůtí játra ve smetaně
Postup přípravy receptu
-
Omytá játra nakrájíme na větší nudličky.
Na rozehřátém oleji játra restujeme asi 5 minut.
Poté přidáme sójovou a worcestrovou omáčku, mexické koření a zamícháme.
Ve smetaně rozmícháme škrob, vlijeme jí k játrům, krátce povaříme a odstavíme.
Odstavenou omáčku dochutíme solí. Podáváme s knedlíkem.