Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích
Recepty, Drůbeží masoPostup Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích
Postup přípravy receptu
-
Plátky masa nakrájíme přes vlákno na co nejdelší proužky cca 2 cm široké.
Dáme je do mísy se 3 lžícemi oleje, promícháme je spolu se solí, pepřem a sušeným rozdrceným rozmarýnem a necháme asi hodinu odpočinout.
Před smažením maso posypeme solamylem a promícháme, aby bylo maso rovnoměrně obalené.
Poté rozehřejeme teflonovou pánev a naskládáme na ni nudličky masa, jednu vedle druhé abychom využili co nejvíce místa. Zprudka opečeme z jedné strany a otočíme.
Oloupaný pomeranč nakrájíme na tenké plátky o poklademe je na otočenou, opečenou stranu masa. Zakryjeme poklicí a necháme dopéci. Podáváme s opečenými brambory.