Králičí plněný hřbet v Pomalém hrnci
Recepty, Jiné masoSuroviny
- králičí hřbet
- 1 menší pórek
- 1/2 bulvy fenyklu
- lžíce olivového oleje
- sůl
- Na náplň:
- 1 rohlík
- 50 g šunky nebo jiného salámu
- zelená petrželka
- 50 g másla
- vejce
- strouhanka podle potřeby
- sůl
- pepř
- cca 50 g anglické slaniny
Postup Králičí plněný hřbet v Pomalém hrnci
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme nakrájenou petrželku a šunku. Restujeme asi 5 minut. Necháme vychladnout.
Potom přendáme do misky, přidáme namočenou a vymačkanou housku, přidáme vejce, osolíme, opepříme, dobře promícháme, podle potřeby přidáme strouhanku (asi hrst).
Králičí hřbet omyjeme, očistíme, osolíme, naplníme a převážeme. Poklademe anglickou slaninou a dáme do pomalého hrnce, který jsme vymazali olivovým olejem, přidali nakrájený pórek a nakrájený fenykl.
Pomalíme tři hodiny. Přidala jsem celé, neoloupané malé brambory jako přílohu.