Králičí frittata

Recepty, Jiné maso

Suroviny

hřbet z jednoho králíka
6-8 malých brambor
1 mrkev
hrst hrášku
sůl
1-2 vejce
olej na vymazání zapékací mísy

Postup přípravy receptu

  1. Králičí hřbet omyjeme a v osolené vodě uvaříme doměkka. Brambory nastrouháme najemno, mrkev nakrájíme na kousky.

  2. Uvařené králičí maso obereme a nakrájíme na kousky. V míse smícháme maso s nastrouhanými bramborami, mrkví, hráškem, vejci a solí.

  3. Zapékací mísu vymažeme olejem a vlijeme do ní směs.

  4. Dáme zapéct do trouby na cca 180 stupňů. Necháme zapékat asi 30 minut, je třeba se řídit zkušeností se svou troubou.

  5. Podáváme samostatně nebo se zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!