Králičí frittata
Recepty, Jiné masoSuroviny
- hřbet z jednoho králíka
- 6-8 malých brambor
- 1 mrkev
- hrst hrášku
- sůl
- 1-2 vejce
- olej na vymazání zapékací mísy
Postup Králičí frittata
Postup přípravy receptu
-
Králičí hřbet omyjeme a v osolené vodě uvaříme doměkka. Brambory nastrouháme najemno, mrkev nakrájíme na kousky.
Uvařené králičí maso obereme a nakrájíme na kousky. V míse smícháme maso s nastrouhanými bramborami, mrkví, hráškem, vejci a solí.
Zapékací mísu vymažeme olejem a vlijeme do ní směs.
Dáme zapéct do trouby na cca 180 stupňů. Necháme zapékat asi 30 minut, je třeba se řídit zkušeností se svou troubou.
Podáváme samostatně nebo se zeleninovým salátem.