Koláčová bublanina s kokosem, jahodami a žmolenkou
Recepty, MoučníkySuroviny
- 1,5 hrnku hladke mouky
- 1 hrnek cukru moucky
- 1,5 hrnku strouhaneho kokosu
- 3 vejce
- 1 zakysana smetana nebo jogurt bily
- 1 vanilkovy puding
- 1/4 hrnku oleje
- 1 prasek do peciva
- +
- maslo
- mouku
- cukr
- kakao (na kokosovo-kakaovou zmolenku)
- kelimek jahod
Postup Koláčová bublanina s kokosem, jahodami a žmolenkou
Postup přípravy receptu
-
Všechny shora uvedené suroviny zamícháme a nalijeme na plech vysypaný kokosem.
Pak poklademe kouskami pokrájených čerstvých jahod a pečeme asi 30 minut na 150°C v předehřáté troubě.
Posypeme žmolenkou z cukru, kokosu, másla, mouky a kakaa.