Jehněčí na sezamových semínkách

Recepty, Jiné maso

Suroviny

500 g jehněčího mäsa bez kosti
1 menší nožička maďarské klobásy
2 stroužky česneku
2 lžíce sezamu
olej
cca1 dl vývaru
1 lžíce sojové omáčky
saturejka
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Mäso nakrájame na rezance a na oleji cca 3 minúty restujeme.

  2. Pridáme na kolieska narezanú klobásu a na plátky nakrájaný cesnak a restujeme opäť cca 3-4 minúty.

  3. Podlejeme vývarom, pridáme sezam a sójovú omáčku a povaríme 5 minút (nezakrývame, aby sa časť tekutiny vyparila)..

  4. Podávame s kuskusom a zeleninou, posypané saturejkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!