Jehněčí na sezamových semínkách
Recepty, Jiné masoSuroviny
- 500 g jehněčího mäsa bez kosti
- 1 menší nožička maďarské klobásy
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce sezamu
- olej
- cca1 dl vývaru
- 1 lžíce sojové omáčky
- saturejka
- sůl
Postup Jehněčí na sezamových semínkách
Postup přípravy receptu
-
Mäso nakrájame na rezance a na oleji cca 3 minúty restujeme.
Pridáme na kolieska narezanú klobásu a na plátky nakrájaný cesnak a restujeme opäť cca 3-4 minúty.
Podlejeme vývarom, pridáme sezam a sójovú omáčku a povaríme 5 minút (nezakrývame, aby sa časť tekutiny vyparila)..
Podávame s kuskusom a zeleninou, posypané saturejkou.