Játrovo-kuřecí nudličky se smaženou hlívou

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

150 g kuřecích prsíček
250 g drůbežích jater
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce magi
1 lžička tekutého čili koření
1 stroužek česneku
zelená petrželka
asi 2 cm nastrouhaného zázvoru
2 lžíce olivového oleje
špetka soli
Na obalení hlívy:
vajíčko
hladká mouka
strouhanka
na smažení - olej podle potřeby

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsíčka a játra nakrájíme na nudličky a dáme do mísy. Přidáme magi, sojovou omáčku, rozetřený česnek a zázvor, čili koření, nasekanou petrželku a olivový olej.

  2. Promícháme a necháme uležet cca 2 hodiny. Pak restujeme na suché teflonové pánvi doměkka. Jako přílohu podáváme v trojobalu obalené a usmažené hlavičky z hlívy ústřičné.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!