Hranolky v mikrovlnce na crispu

Recepty, Mikrovlnná trouba

Suroviny

Oblíbené mražené hranolky (nemyslím teď doma z brambor, ty budou mít jiný čas přípravy)
Kmín
chilli
sůl – dle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Na crisp talíř vsypeme hranolky, okořeníme. Podle váhy zvolíme čas přípravy na Menu Rapid Crisp. Já 400 g hranolků dělala cca 16 minut. Po dokončení ještě necháme 3 minuty ve vypnuté mikrovlnce dojít.

  2. Na talíř pak přidáme oblíbené přísady jako např. domácí tatarskou omáčku, kečup, bylinky atd. Hranolky jsou křupavé, bez přebytečného tuku a rozhodně se hodí jako příloha k čemukoliv.

  3. POZNÁMKA: Tento recept v mikrovlnce na crispu tu není a byla jsem požádána o vyzkoušení. Jde to i v obyčejné mikrovlnce, musí mít výkon aspoň 700 wattů a trvá to prý pár sekund, to ale nemám vyzkoušené. Ovšem do podobných jsem přidala recept od Aničky Kočíkové, která to dělala ze syrových brambor.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!