Gulášek jatýrko a žampionek

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

300 g vepřových jater
2 větší cibule
100 g Kuřecích srdíček
čerstvý rozmarýn
čerstvá majoránka
čerstvý můj oblíbený smil neboli kari koření
česnek
žampiony
sůl
pepř
chilli
pivo
rajčatový protlak
paprika
olej

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme cibuli do hněda, přidáme nakrájená játra a srdce, zarestujeme, přidáme protlak, papriku, zamícháme a podlijeme pivem (já jen desítkou kvůli dětem) a vodou. Opepříme, přidáme rozmarýn a smil.

  2. Dusíme do změknutí, před koncem přidáme nakrájené žampióny. Dochutíme solí, pepřem, česnekem a čerstvou majoránkou. Dle chuti přidáme chilli.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!