Fleky s vepřovým masem

Recepty, Těstoviny

Suroviny

500 g fleků (těstoviny)
400 g libového vepřového boku
1 větší cibule
pepř
drcený kmín podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle spěníme nadrobno nakrájenou cibuli.

  2. Vložíme vepřový bok, který jsme osolili,okmínovali a opepřili. Dáme do vyhřáté trouby na 220 °C a pečeme asi 50 min až 1 hod.

  3. Po upečení maso necháme trochu schladnout a potom ho umeleme na strojku. Dáme ho do mísy.

  4. Do osolené vody dáme vařit fleky podle návodu na obalu.Po uvaření fleky scedíme a nasypeme na maso.

  5. Vše promícháme a přelijeme vypečenou šťávou z masa a opět zamícháme. Podáváme s kyselou okurkou, nebo nějakým zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!