Filet z lososa s mangovo-máslovou omáčkou

Recepty, Ryby

Suroviny

filet z lososa cca 400-500 g (aby to bylo na 2 porce)
mango (spíše měkčí)
oříšek másla
citronový pepř
sůl
rukola
olivový olej
balsamico

Postup přípravy receptu

  1. Maso vložíme do nádoby, z obou stran opepříme a osolíme. Zalijeme trochou olivového oleje a necháme na chvilku odstát.

  2. Mezitím si rozpálíme v rendlíku oříšek másla, přidáme mango nakrájené na menší kousky a necháme na cca 3-4 minuty podusit. Poté rozmixujeme.

  3. Na rozpálenou pánev vložíme lososa, z obou stran opečeme cca 4 minuty, tj. z každé strany 2 minuty.

  4. Veškeré jídlo si připravíme na talíř a můžeme jist.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!