Filet z lososa s mangovo-máslovou omáčkou
Recepty, RybySuroviny
- filet z lososa cca 400-500 g (aby to bylo na 2 porce)
- mango (spíše měkčí)
- oříšek másla
- citronový pepř
- sůl
- rukola
- olivový olej
- balsamico
Postup Filet z lososa s mangovo-máslovou omáčkou
Postup přípravy receptu
-
Maso vložíme do nádoby, z obou stran opepříme a osolíme. Zalijeme trochou olivového oleje a necháme na chvilku odstát.
Mezitím si rozpálíme v rendlíku oříšek másla, přidáme mango nakrájené na menší kousky a necháme na cca 3-4 minuty podusit. Poté rozmixujeme.
Na rozpálenou pánev vložíme lososa, z obou stran opečeme cca 4 minuty, tj. z každé strany 2 minuty.
Veškeré jídlo si připravíme na talíř a můžeme jist.