Fazolové lusky s bramborami

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

- mražené fazolové lusky
- 5-6 středních brambor
- 1 velká mrkev
- 1 cibule
- 1 zelená paprika
- rajčata
- rajský protlak
- sůl
- pepř
- oregano
- nové koření
- kopr
- petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi smažíme na olivovém oleji nakrájenou cibulku, přidáme nakrájenou papriku, na kolečka mrkev, brambory nakrájené taky na kolečka, okořeníme, dáme oloupaná nakrájená rajčata, kopr a nakonec fazolové lusky.

  2. Zamícháme, přidáme vodu tak, aby zelenina byla ponořená a necháme vařit. Jak to všechno změkne, přidáme rajský protlak, petrželku a podle chuti můžeme ještě okořenit. Podáváme s řeckým salátem a chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!