Eintopf II.

Recepty, Polévky

Suroviny

červená cibule
pasírovaná rajčata
brambory
černá čočka beluga
červená čočka
kukuřice
čerstvá rajčata
kari
uzená paprika
zeleninový vývar
olivový olej
sůl
pepř
zakysaná smetana (na ozdobu)
čerstvý koriandr (na ozdobu)

Postup přípravy receptu

  1. Na olivovém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, brambory, pasírovaná rajčata, kari a uzenou papriku.

  2. Vše zalijeme zeleninovým vývarem a necháme vařit cca 10 minut.

  3. Po deseti minutách přisypeme červenou čočku, černou čočku a kukuřici. Vaříme do změknutí všech surovin. Na závěr eintopf ochutíme solí a pepřem.

  4. Před podáváním ozdobíme lžící zakysané smetany a nakrájeným koriandrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!