Eintopf II.
Recepty, PolévkySuroviny
- červená cibule
- pasírovaná rajčata
- brambory
- černá čočka beluga
- červená čočka
- kukuřice
- čerstvá rajčata
- kari
- uzená paprika
- zeleninový vývar
- olivový olej
- sůl
- pepř
- zakysaná smetana (na ozdobu)
- čerstvý koriandr (na ozdobu)
Postup Eintopf II.
Postup přípravy receptu
-
Na olivovém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, brambory, pasírovaná rajčata, kari a uzenou papriku.
Vše zalijeme zeleninovým vývarem a necháme vařit cca 10 minut.
Po deseti minutách přisypeme červenou čočku, černou čočku a kukuřici. Vaříme do změknutí všech surovin. Na závěr eintopf ochutíme solí a pepřem.
Před podáváním ozdobíme lžící zakysané smetany a nakrájeným koriandrem.