Dýňový guláš s fazolí

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

500 g žluté dýně
3 mrkve
1 pórek
1 cibulka
1 kapie
400 g uvařené fazolí (může být i z konzervy)
bazalka
celerová nať
olej
sůl
mletá červená paprika
1 lžička maizeny

Postup přípravy receptu

  1. Dyňu narežeme na kocky. Na oleji orestujeme narezanú cibuľu, pridáme mletú papriku, dyňu, na kolieska narezaný pór a mrkvu. Osolíme, premiešame, podlejeme trochou vody a 15 minút podusíme.

  2. Potom pridáme na rezance narezanú kapiu, uvarenú fazuľu a ešte 5 minút povaríme.

  3. Zahustíme maizenou rozmiešanou v troche vody. Nakoniec vmiešame narezanú vňať a bazalku. Podávame s chlebom.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!