Dušená vepřová plec na majoránce a sušených rajčatech

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

800 g vykostěné vepřové plece
červená uzené paprika podle každého
špetka cayenského pepře
2 cibule
olej
3-4 pokrájená sušená rajčata
sůl
majoránka dle chuti
hladká mouka na zahuštění
vývar

Postup přípravy receptu

  1. Maso pokrájíme na větší kostky. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme kostky masa, které zprudka opečeme, posypeme uzenou paprikou, špetkou cayenského pepře, osolíme a opepříme.

  2. Přidáme nakrájená sušená rajčata a sušenou majoránku, promícháme. Zalijeme vývarem z kostí a dusíme doměkka. Nakonec přidáme mouku rozmíchanou s vodou a dál necháme probublat cca 12 minut. Podáváme s těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!