Dračí oko

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

6 větších plátků krůtích řízků
6 natvrdo uvařených vajec
15 dkg Mortadely (měkkého salámu)
hořčice - zelený pepř (Edmond Fallot)
sůl
zelený pepř
plátkový sýr
bujón nebo vývar
olej

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí Edmont Fallot, poklademe plátky salámu Mortadela, položíme celé natvrdo uvařené vejce a zabalíme do rolády. Upevníme párátky nebo omotáme nití.

  2. Vložíme do zapékací mísy, podlejeme trochou vývaru a pečeme přikryté cca 25 minut, poté odkryjeme, položíme na každou roládu plátek sýra a dopečeme dozlatova cca 15 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!