Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou
Recepty, PomazánkySuroviny
- 250 g kuřecích jater
- 1 malá cibule
- 6 ks ančoviček
- 1 dcl bílého vína
- 1 šálek vývaru
- 1 lžíce kaparů v octě
- 1 lžíce olej extra virgin
- 8 plátků bagety
- česnek
Postup Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou
Postup přípravy receptu
-
Do hrnce s olivovým olejem dáme cibulku nakrájenou najemno, lžíci kaparů, ančovičky a necháme chvíli restovat.
Přidáme pokrájená játra, zalijeme vínem a podusíme.
Když jsou játra opečená (tak, aby po rozříznutí byla uprostřed červená), odstavíme z ohně a rozmixujeme na patté – pěnu.
Veku si opečeme, očesnekujeme, potřeme pěnou a ozdobíme cibulkou.