Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou

Recepty, Pomazánky

Suroviny

250 g kuřecích jater
1 malá cibule
6 ks ančoviček
1 dcl bílého vína
1 šálek vývaru
1 lžíce kaparů v octě
1 lžíce olej extra virgin
8 plátků bagety
česnek

Postup přípravy receptu

  1. Do hrnce s olivovým olejem dáme cibulku nakrájenou najemno, lžíci kaparů, ančovičky a necháme chvíli restovat.

  2. Přidáme pokrájená játra, zalijeme vínem a podusíme.

  3. Když jsou játra opečená (tak, aby po rozříznutí byla uprostřed červená), odstavíme z ohně a rozmixujeme na patté – pěnu.

  4. Veku si opečeme, očesnekujeme, potřeme pěnou a ozdobíme cibulkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!