Čína z vepřového masa v pomalém hrnci
Recepty, Pomalý hrnecSuroviny
- 500 g vepřové kýty
- sůl
- 300 g hlávkového zelí
- 150 g pórku
- 160 g cibule
- 100 g burských oříšků (měla jsem nesolené)
- zhruba 3 lžíce sójové omáčky (nebo dle chuti)
- 1 dl vody
Postup Čína z vepřového masa v pomalém hrnci
Postup přípravy receptu
-
Vepřové maso nakrájíme na hrubší nudličky a osolíme.
Zelí hrubě nakrouháme, pórek nakrajíme na půlkolečka, cibuli na půlměsíčky a rozebereme.
Přidáme burské oříšky, sójovou omáčku dle chuti, vodu a vše smícháme. Pokud je třeba, tak dosolíme.
Vaříme na druhý stupeň zhruba 2,5 hodiny až je maso měkké. V polovině vaření jsem obsah hrnce promíchala. Podáváme s rýží.