Čína z vepřového masa v pomalém hrnci

Recepty, Pomalý hrnec

Suroviny

500 g vepřové kýty
sůl
300 g hlávkového zelí
150 g pórku
160 g cibule
100 g burských oříšků (měla jsem nesolené)
zhruba 3 lžíce sójové omáčky (nebo dle chuti)
1 dl vody

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso nakrájíme na hrubší nudličky a osolíme.

  2. Zelí hrubě nakrouháme, pórek nakrajíme na půlkolečka, cibuli na půlměsíčky a rozebereme.

  3. Přidáme burské oříšky, sójovou omáčku dle chuti, vodu a vše smícháme. Pokud je třeba, tak dosolíme.

  4. Vaříme na druhý stupeň zhruba 2,5 hodiny až je maso měkké. V polovině vaření jsem obsah hrnce promíchala. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!