Čína v tortile

Recepty, Ostatní

Suroviny

0,5 kg masa
2 balíčky mražené čínské zeleniny
1 cibule
1-2 PL sojové omáčky
sůl
pepř
olej
1 kostička bujonu
1 balení tortilla
1 tvaroh
1 balíček kuřecí výběrové šunky 100 g
1/2 kapie
2 stroužky česneku
trochu pažitky
3 lžičky bílého jogurtu

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájené na nudličky osolené, opepřené orestujeme na pánvičce na cibulce, při restování přidáme kostičku bujonu /je lepší když ho rozmnělníte/.

  2. Když už je téměř hotové, přidáme rozmraženou čínskou zeleninu a podusíme /dle potřeby můžeme podlít vínem či pivem/. Když už je to hotové, tak to odstavíme.

  3. DIP: Tvaroh, šunka, kapie, česnek, pažitka, sůl, pepř - rozmixujeme a dle hustoty přidáme bílý jogurt /já dala 3 lžičky/.

  4. Když maso a dip máme hotový, tak vezmeme tortilu, potřeme ji lehce dipem, naklademe maso se zeleninou a zabalíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!