Čína podle Patrika
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 500 g oblíbeného masa (ideálně kuřecí stehna, popř. prsa či krůtí maso, vepřové bych nedoporučoval)
- Na marinádu:
- 3 lžíce oleje
- 3 žloutky
- 1 na kostičky nakrájenou středně velkou cibuli
- 3 lžičky Solamylu
- 3 lžičky Maggi
- 1 lžička kari koření
- 1 lžička Worcestru
- 1 lžička pálivé papriky
- 1 lžička soli
- 1 lžíce moučkového cukru
Postup Čína podle Patrika
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na větší nudličky a naložíme do směsi připravené z výše uvedených surovin ideálně na 48 hodin, minimálně na 24 hodin.
Pak pozvolna smažíte na oleji cca 10-15 minut za občasného promíchávání.