Čína podle Patrika

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

500 g oblíbeného masa (ideálně kuřecí stehna, popř. prsa či krůtí maso, vepřové bych nedoporučoval)
Na marinádu:
3 lžíce oleje
3 žloutky
1 na kostičky nakrájenou středně velkou cibuli
3 lžičky Solamylu
3 lžičky Maggi
1 lžička kari koření
1 lžička Worcestru
1 lžička pálivé papriky
1 lžička soli
1 lžíce moučkového cukru

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na větší nudličky a naložíme do směsi připravené z výše uvedených surovin ideálně na 48 hodin, minimálně na 24 hodin.

  2. Pak pozvolna smažíte na oleji cca 10-15 minut za občasného promíchávání.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!