Čína po česku - rychlá a dobrá
Recepty, Vepřové masoPostup Čína po česku - rychlá a dobrá
Postup přípravy receptu
-
Vepřové maso pokrájíme na nudličky, používám cokoliv, plecko, kýtu, ořez z křížových kostí (ten je nejlepší...) a hodím na pánvičku.
Mnohdy není potřeba dávat vůbec nic a když tak jen oříšek sádla.
Maso prudce opeču a teplotu trochu stáhnu.
Pak opět zvýším teplotu, přidám sterilovanou zeleninu, skoro nejlepší je lečo, pokud není přímo rozvařené či podobná konzerva. Pozor, ať si tam nenalijete půl konzervy vody!
Nakonec přisypu pytlík slaných oříšků nebo podle toho, jak je máte rády, opražím a se solením opatrně, podle toho jak jsou slané oříšky. Kdo má rád pálivé jako já, přidá Tabasco!