Česnekové těstoviny s vejci a slaninou

Recepty, Těstoviny

Suroviny

300 g uvařených oblíbených těstovin
150 g pomazánkového másla s česnekem
1 vejce
1 žloutek
2 lžíce smetany nebo mléka
4 stroužky česneku
100 g anglické slaniny
5 žampionu
pórek
sůl
pepř
lžíce oleje
parmazán

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu nakrájíme a opečeme na lžíci oleje (trochu odložíme na ozdobu).

  2. Přidáme nakrájený pórek, žampiony a nakonec česnek na drobno.

  3. V misce promícháme máslo s vejci a smetanou. Osolíme a opepříme a vlijeme na pánev.

  4. Necháme chvíli povařit (je-li to moc husté, zředíme trochou vody z těstovin nebo mlékem) a vsypeme těstoviny.

  5. Společně prohřejeme. Na talíři posypeme odloženou slaninou a parmazánem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!