Červené roštěnky v papiňáku
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- 600 g hovězí roštěné
- 1 velká cibule
- 2 stroužky česneku
- 6 cherry rajčátek
- 1/2 lahve(160 g) Pepper Stripes-červená nakládaná paprika ve sladkokyselém nálevu
- malý rajčatový protlak
- 2 lžíce mouky a na obalení roštěnek
- masox
- olej
- zázvor
- sůl
Postup Červené roštěnky v papiňáku
Postup přípravy receptu
-
Roštěnku si nakrájíme na plátky tak 1 cm, naklepeme, osolíme, posypeme zázvorem a obalíme mírně v mouce.
Do PH dáme olej, opečeme roštěnky z obou stran, vyndáme je na talíř a na výpeku osmažíme cibuli nakrájenou nadrobno do růžova, přidáme mouku, kterou necháme opražit jako tmavou jíšku, rozředíme vodou, rozšleháme, přivedeme k varu, vrátíme opečené roštěnky, dáme masox, PH zavřeme a dusíme na nejnižší teplotě 50 minut.
Pak PH opatrně otevřeme, přidáme cherry rajčátka nakrájená na čtvrtky, papriky v nálevu, nasekané stroužky česneku, rajčatový protlak, promícháme, přidáme vodu, dosolíme, a necháme dusit ještě půl hodiny.