Červené pad thai kuře na špejli

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

3 kuřecí prsní řízky (600 g)
2 lžičky červené kari pasty
3 lžíce Pad Thai omáčky
drcený pepř
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na kostky, promícháme s kari pastou, pad thai omáčkou, drceným pepřem a lžíci olivového oleje. Vložíme do chladu a necháme 2 hodiny marinovat.

  2. Hodinu před tepelnou úpravou vyjmeme maso z lednice a jednotlivé kousky napícháme na jehly (špejle). Rozpálíme pánev, přilijeme trochu rostlinného oleje a smažíme dozlatova.

  3. Při otáčení lehce posolíme. Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky a zeleninový salát.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!