Buchta s jahodovým džusem

Recepty, Moučníky

Suroviny

Těsto:
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru krupice
2 lžíce kakaa
prášek do perníku
2 celá vejce
půl hrnku oleje
1 hrnek mléka
Náplň:
2 tvarohy
cukr moučka dle chuti
Poleva:
2 hrnky jahodového džusu
vanilkový pudink
trochu cukru krupice

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny na těsto smícháme. Vymažeme a vysypeme plech a dáme péct na 180 stupňů zhruba na 30 minut.

  2. Po upečení utřeme dohladka tvaroh s cukrem a natřeme ho na již vychladlý korpus.

  3. Džus nalijeme do hrnce, dle chuti přisladíme a dáme do něj vařit pudink. Vaříme do zhoustnutí. Zchladlý nalijeme a rozetřeme na korpus potřený tvarohem. Nejlépe přes noc necháme v lednici ztuhnout.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!