Bublanina s želatinou a ovocem
Recepty, MoučníkySuroviny
- Bublanina:
- 3 hrnky polohrubé mouky
- 1,5 hrnku mléka
- 1,5 hrnku cukru krupice
- 3/4 hrnku oleje
- 3 vejce
- 1,5 prášku do pečiva
- Malinová želatina:
- 2 malinové pudinky
- 400 ml malinové šťávy nebo sirupu (můžeme i kombinovat)
- 250 ml vody
- maliny
- ostružiny
- rybíz (jednotlivě nebo i kombinace, možno zakoupit i mraženou směs)
Postup Bublanina s želatinou a ovocem
Postup přípravy receptu
-
Všechny suroviny na bublaninu smícháme v misce.
Těsto vylijeme na plech s pečícím papírem.
Dáme péct na 220 - 230 stupňů a pečeme cca 15-20 min.
Když je buchta hotová, necháme ji 5 min. vychladnout a poté na ni dáme: maliny, ostružiny, rybíz, kivi, atd...
Do hrnce dáme 400 ml malinově šťávy nebo sirupu (i kombinace),2 malinový puding, 250 ml vody.
Vaříme za stálého míchání, dokud není želatina tuhá.
Pak buchtu polijeme a necháme vychladnout. DOBROU CHUŤ