Bramboráky se sýrem

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

2 větší brambory
menší cibule
1/2 menšího celeru
hrst petrželky
medvědího česneku
Hermelín
anglická slanina
sůl
pepř
sádlo
2 lžíce hrašky

Postup přípravy receptu

  1. Nahrubo nastrouhané syrové brambory propláchneme na cedníku, osušíme, smícháme s nastrouhaným celerem, pokrájenou petrželí, česnekem, cibulí na kroužky, anglickou a Hermelínem a zahustíme hraškou. Podle chuti osolíme a opepříme.

  2. Na pečící, sádlem vymazaný papír uděláme menší hromádky, rozplácneme je do stran, na každou placičku dáme půl lžičky sádla a v rozehřáté troubě na 200°C je dozlata upečeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!