Bifteky z králičího masa

Recepty, Jiné maso

Suroviny

2 králičí hřbety
50 g sádla
50 g másla
1 lžíce oleje
1 cibule
1 lžička mouky
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso ze hřbetů opatrně sejmeme, okrájíme na silnější plátky a naklepeme. Osolíme, opepříme, proložíme plátky cibule a zakapeme olejem. Necháme v chladu uležet.

  2. Pak cibuli odstraníme, maso opečeme v rozpáleném sádle. Opečené bifteky vložíme do nahřáté misky a uchováme v teple. Do šťávy přidáme čerstvé máslo a mouku.

  3. Podlijeme a povaříme. Šťávou poté přeléváme porce masa na talíř. Podáváme s řýží, nebo s brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!