Barevné tofu s jasmínovou rýží
Recepty, Bezmasá jídlaSuroviny
- hrst fazolových lusků
- 2 stroužky česneku
- 1 mrkev (čerstvá)
- 1 zelená paprika
- 1 lžíce hrášku (čerstvý/sterilovaný)
- 1 hrnek jasmínové rýže
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 Tofu natural
- Koření:
- Tandori masala
- chilli
- pepř
- sůl
- hřebíček
- muškátový květ
Postup Barevné tofu s jasmínovou rýží
Postup přípravy receptu
-
Uvaříme, nejlépe v rýžovaru, jasmínovou rýži, do které přidáme hřebíček a špetku muškátového květu.
Na pánvi necháme rozehřát olej a mezitím nakrájíme na menší kusy fazolové lusky, papriku a mrkev.
Následně je vložíme do pánve, přidáme hrášek a tofu, které jsme si předtím nakrájeli na kostky.
Během smažení přidáváme koření dle chuti a jako poslední přidáme česnek, který buďto prolisujeme nebo najemno nastrouháme.