Barevné ovocné řezy

Recepty, Moučníky

Suroviny

300 g másla
300 g moučkového cukru
1 vanilkový cukr
6 žloutků
6 bílků
3 lžíce mléka
400 g hladké mouky
1 kypřící prášek
Obloha:
2 jahodové pudinky
cukr (10 lžic)
ovoce - kompot
250 ml rybízového džusu
600 ml mléka
tmavá čokoláda
bílá čokoláda
tuk

Postup přípravy receptu

  1. Máslo, oba cukry, žloutky a mléko vyšleháme do pěny.

  2. Postupně přidáváme sníh z bílků a mouku s kypř. práškem.

  3. Upečeme na 160°.

  4. Na potření: z džusu, mléka a cukru uvaříme pudink, kterým potřeme upečený korpus, naskládáme okapané ovoce, polejeme střídavě tmavou a bílou čokololádou rozpuštěnou v 100% tuku.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!