Baltická pomazánka

Recepty, Pomazánky

Suroviny

1 konzerva (240 g) Baltických rybiček v oleji
1 lžíce másla
1 menší cibule
5 lžic domácí Lučiny
pár kapek citronové šťávy nemusí být
pažitka
ředkvičky na ozdobu
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Rybičky vyklopíme do misky s polovinou oleje, ten hustější na dně necháme u rybiček, ostatní vylijeme a přidáme máslo, domácí Lučinu, cibuli nakrájenou na drobno a ručním mixerem umixujeme na hladkou pomazánku.

  2. Nakonec osolíme je-li třeba, dáme pažitku nadrobno nařezanou a dochutíme citronovou šťávou, promícháme a můžeme mazat na pečivo na které máme chuť.

  3. Ozdobíme nakrájenými ředkvičkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!