Treska zapečená s máslovou zeleninkou

Recepty, Ryby

Suroviny

1/2 kg filet z tresky
2 lžíce másla
směs zeleniny s máslem (výborná mražená)
50 ml vody
4 vejce
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrůlku dáme 50 ml vody a mraženou zeleninu, asi 5 minut podusíme.

  2. V pánvičce (já mám el. pečicí pánev) si rozpustíme máslo, na něm z obou stran rychle osmažíme filety z tresky.

  3. Tresku zasypeme zeleninovou směsí a zalijeme rozšlehanými vejci se solí a pepřem.

  4. Zmírníme příkon tepla, zakryjeme pokličkou a necháme 5 - 10 minut zapékat (do ztuhnutí vajíček). Podáváme s bramborem dle chuti (my si upekli americké s vlastní směsí koření) a salátkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!