Treska zapečená s máslovou zeleninkou
Recepty, RybySuroviny
- 1/2 kg filet z tresky
- 2 lžíce másla
- směs zeleniny s máslem (výborná mražená)
- 50 ml vody
- 4 vejce
- sůl
- pepř
Postup Treska zapečená s máslovou zeleninkou
Postup přípravy receptu
-
Do kastrůlku dáme 50 ml vody a mraženou zeleninu, asi 5 minut podusíme.
V pánvičce (já mám el. pečicí pánev) si rozpustíme máslo, na něm z obou stran rychle osmažíme filety z tresky.
Tresku zasypeme zeleninovou směsí a zalijeme rozšlehanými vejci se solí a pepřem.
Zmírníme příkon tepla, zakryjeme pokličkou a necháme 5 - 10 minut zapékat (do ztuhnutí vajíček). Podáváme s bramborem dle chuti (my si upekli americké s vlastní směsí koření) a salátkem.