Těstovinové závitky s ledovým salátem
Recepty, TěstovinyPostup Těstovinové závitky s ledovým salátem
Postup přípravy receptu
-
Do osolené vroucí vody s kapkou olivového oleje vložíme pláty lasagní (cca 1 na osobu). Mezitím si nastrouháme na jemno parmezán a připravíme náplň.
Náplň připravíme tak, že nasekáme na jemno mozarellu se šunkou.
Když jsou lasagne hotové, vyndáme je a rozprostřeme na podložku. (Nevadí, když se plát při vaření trochu potrhá, aby se k sobě jednotlivé pláty při vaření neslepily, je dobré s nimi pohybovat a míchat je.)
Plát posypeme parmezánem, který dodá výraznější chuť a rozetřeme na něj připravenou náplň.
Poté plát svineme a nakrájíme na malá kolečka. Podáváme s ledovým salátem (je možné jej dochutit trochou soli a citronovou šťávou), který lze také lehce zasypat parmezánem.